Key note “Hoe krijg je innovatie in het DNA van je organisatie”? – Trend21

Over dit project

Key note “Hoe krijg je innovatie in het DNA van je organisatie”? – Trend21

 

Op 21 september 2016 heeft Janne Vereijken een presentatie gegeven op een bijeenkomst van Trend21. De vereniging Trend21 bestaat uit persoonlijke leden die werkzaam zijn in de bedrijfskolom van de bouw- en installatiewereld, ofwel de eindgebruikers, het bouwmanagement, de installateurs, de adviseurs, de architecten en de leveranciers. Deze laatste categorie vertegenwoordigt een verscheidenheid aan productgroepen die weer onder te verdelen zijn in diverse technische disciplines, zoals luchtbehandeling, koeling, verwarming en regeltechniek.

Janne Vereijken gaf de key note “Hoe krijg je innovatie in het DNA van je organisatie”?

 

In deze presentatie wordt uiteengezet hoe je de innovatiekracht van je organisatie kunt vergroten. Janne laat je hiervoor kennis maken met de werkwijzen van de meest innovatieve bedrijven. Wat kun je van hen leren en hoe kun je dit toepassen in jouw organisatie?

 

Een reactie op de presentatie:

 

“In september 2016 gaf Janne een erg inspirerende en motiverende presentatie bij Trend21: “Hoe krijg je innovatie in het DNA van je bedrijf?" Trend21 is een technologie netwerkclub die maandelijks tijdens haar 3de dinsdag bijeenkomsten op zoek is naar vernieuwingen. Janne heeft met haar presentatie met name aandacht gegeven aan de motivaties voor vernieuwing en de redenen waarom bedrijven daarin succesvol zijn; of niet…! Haar enthousiasme zet aan tot innovatie en vernieuwing.”

Kees Graumans, Manager Heijmans Utiliteit Services Rotterdam

Categorie
Nieuws, Projecten