25 november 2015

Masterclass ‘Innovatie Versnellen’ 10 november 2015

Masterclass ‘Innovatie Versnellen’
10 november 2015

 

Op dinsdag 10 november 2015 organiseert Spring Company de masterclass ‘Innovatie Versnellen’.
Voor organisaties wordt het steeds belangrijker om zich snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. Door het vernieuwen van producten, diensten, werkwijzen, processen of business model.
Maar hoe organiseer je dit? Wat heb je nodig om succesvol te kunnen innoveren? En hoe word je als organisatie innovatiever?

 

Deze masterclass is voor directeuren, leidinggevenden, innovatiemanagers en professionals van uiteenlopende sectoren die innovatie in hun organisatie willen versnellen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 

  • Het ontwikkelen van een innovatiestrategie
  • Het organiseren en sturen van het innovatieproces
  • Innovatiecompetenties en het stimuleren van innovatief gedrag
  • Het creëren van innovatie organisatiecultuur

 

Door middel van een innovatiescan bekijk je waar met jouw organisatie staat en welke acties je kunt ondernemen. Tijdens de masterclass wissel je ervaringen uit met andere deelnemers afkomstig uit diverse bedrijfstakken.

 

De masterclass vindt plaats op RDM Rotterdam. Dit is dé innovatie-etalage van het Rotterdamse havengebied en biedt plaats aan bedrijven, onderwijs en onderzoek. Samen werken zij hier aan het vormgeven van de nieuwe maakindustrie voor haven en stad. De masterclass start met een rondleiding in het Innovation Dock. In deze monumentale industriële hal werken bedrijven, studenten en onderzoekers naast- en met elkaar aan open innovatie in de markten maritiem & offshore, energie & procesindustrie, duurzaam bouwen en logistiek & mobiliteit rond thema’s als composieten, robotica en 3D-printen. Binnenkort opent hier ook de eerste dronepilotenschool van Nederland.

 

Na deze masterclass weet je waar je morgen aan moet werken om een boost te geven aan innovatie in jouw organisatie.

 

Testimonial
“Tijdens deze masterclass heeft Janne Vereijken alle vage containerbegrippen die hangen rondom het thema ‘Innovatie’ handen en voeten gegeven door middel van een hands on-strategie en een concreet stappenplan. Janne is iemand die als buitenstaander met een frisse blik naar vraagstukken rondom innovatie binnen je organisatie kijkt en hierbij verhelderende inzichten meegeeft waar je direct iets mee kunt in de praktijk. Het heeft mij in ieder geval zeker de nodige input gegeven om weer vooruit te kunnen met het implementeren van het innovatieproces binnen mijn organisatie!”
Veerle Oosterbosch, Specialist Innovatie & Sociale Media bij Bovemij Verzekeringsgroep

 

Praktische informatie

 

Datum: 
Dinsdag 10 november 2015

 

Tijd:
Inloop:    9.00 u.
Aanvang: 9.30 u.
Borrel:    17.00 u.
Einde:     18.00 u.

 

Kosten:
Tarief: € 450,-
Early bird: € 425,-
(bij aanmelding vóór 9 oktober 2015)

 

Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan om verzekerd te zijn van deelname. Uiterlijk aanmelden vóór 27 oktober.

 

Bedragen zijn excl. 21% btw

 

Locatie:


Adres:
RDM Rotterdam
Heijplaatstraat 23
3089 JB Rotterdam

 

Meld je aan via info@springcompany.nl.

 

GERELATEERDE BLOGS

Hacken voor de rechtsstaat 

Hacken voor de rechtsstaat 

Spring Company is mede-organisator van de Staatscommissie Rechtstaat Hackathon. Janne Vereijken, was als lead...