Spring (zelfstandig naamwoord):

 

1. Lente (v). Uitspraak: / ˈlɛntə /. Seizoen van de vernieuwing

 

2. Veerkracht (v/m). Uitspraak: /’verkraxt/. Kracht om terug te veren, elasticiteit, spankracht

 

Spring Company (naam):
Rotterdams innovatiebedrijf dat organisaties veerkrachtig en toekomstbestendig maakt.

BOOSTING INNOVATION

De missie van Spring Company is het boosten van de innovatiekracht van Nederland.

 

VISIE

Innovatie is geen nice-to-have, maar een must. We staan als samenleving voor grote maatschappelijke vraagstukken. Onder meer: Hoe gaan we de klimaatdoelstellingen van Parijs behalen? Hoe transformeren we naar een nieuwe industrie en economie? Hoe houden we de zorg betaalbaar? Hoe creëren we een inclusieve samenleving? Overheden en bedrijven staan voor de uitdaging om met nieuwe oplossingen te komen voor deze vraagstukken. Ze moeten continu inspelen op een veranderende klantvraag en slim gebruiken maken van nieuwe technologie. Voor bedrijven is het daarbij ook van belang om onderscheidend en concurrerend te zijn. Dit vraagt om visie en innovatiekracht; het vermogen om nieuwe waardevolle producten, diensten, oplossingen en business modellen te ontwikkelen.

ACTIVITEITEN

Als facilitator begeleidt Spring Company organisaties bij de ontwikkeling van nieuwe strategieën, producten, diensten en oplossingen. Daarnaast vergroot Spring Company de innovatiekracht van individuen, teams en organisaties. Door hen te voorzien van de inzichten, methodieken en praktische handvatten die hen in staat stellen hun eigen toekomst te maken.

 

KLANTEN

Spring Company zet haar expertise en die van anderen in voor zowel grote organisaties als midden- en kleinbedrijf, profit en non-profit. Kijk voor meer informatie bij “Opdrachtgevers”.

 

Janne Vereijken

FOUNDER

Spring Company is in 2011 opgericht door Janne Vereijken. Janne Vereijken (1982) is ondernemer en innovator in hart en nieren. Vanaf haar jeugd hield ze zich als bandleider bezig met het creëren van muziek en waren haar ambities en interesses te groot voor maar één pad. Janne Vereijken studeerde Bedrijfskunde (bachelor), Strategie (master) en Algemene Cultuurwetenschappen (bachelor) aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Haar inhoudelijke kennis en creatief vermogen zijn een ideale combinatie gebleken voor innoveren op hoog niveau. Met haar onderneming Spring Company heeft ze jarenlange ervaring in het boosten van de innovatiekracht van organisaties. Dat is niet onopgemerkt gebleven: ze is uitgeroepen tot Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2018. Ze maakte indruk op de jury door haar lef, doorzettingsvermogen en het op zo’n jonge leeftijd neerzetten van een bedrijf met expertstatus.

CIC ROTTERDAM

Spring Company houdt kantoor in het Cambridge Innovation Center (CIC) in Rotterdam.

CIC Rotterdam biedt kantoorruimte voor innovatieve start-ups en scale-ups. Spring Company bevindt zich hiermee in het hart van het Rotterdam innovatie-ecosysteem. Het Cambridge Innovation Center is gevestigd in het Groothandelsgebouw naast het Rotterdam Centraal.

PARTNERS & EXPERTISE

Prof. Michael Shanks

Prof. Michael Shanks

Design Thinking

Dr. Barbara van Veen

Dr. Barbara van Veen

Futurologie

Dr. Cornelis van Dorsser

Dr. Cornelis van Dorsser

Strategic Foresight

Mark Bode

Mark Bode

Business Design

Marjolein van Ballegooij

Marjolein van Ballegooij

Insights

Romeo Vreeken

Romeo Vreeken

Digital Proposition Design

Rene Ooms

Rene Ooms

Art Direction & UX design

Kim van Olderen

Kim van Olderen

UX Design & UX Research

Samantha Mekic

Samantha Mekic

Hackathons , Innovation Project Management

Wiep Hamstra

Wiep Hamstra

Digitale strategie & communicatie

en meer...