22 december 2022

Hackathon MCB

Spring Company heeft succesvolle hackathon georganiseerd en gefaciliteerd voor MCB. MCB is een metaalgroothandel met een breed en diep assortiment in staal, RVS, aluminium en non-ferro. MCB is de ketenpartner die toegevoegde waarde creëert door onderscheidende oplossingen aan te bieden. Dit doet MCB door:

◦ Generieke (commodities) en (klant) specifieke producten en diensten
◦ Specialistische kennis in de gekozen product-markt- combinaties
◦ Innovatie op basis van nieuwe inzichten en co-creatie, gebruikmakend van de nieuwste relevante kennis en technologie.

MCB zoekt continu naar nieuwe oplossingen voor een optimale beantwoording van de gestelde vraag uit de markt. In de hackathon zijn multidisciplinaire teams aan de slag gegaan met het optimaliseren van processen om de beste service aan de klant te verlenen.

Er was een geweldige vibe bij de hackathon en er zijn hele mooie resultaten geboekt. Werkelijk alle ideeën van de negen teams zijn impactvol & haalbaar en zullen daarom allemaal geïmplementeerd worden.

Foto's en comments van LinkedIn post over MCB Hackathon

Innoveren met Spring Company

Spring Company begeleidt organisaties bij de ontwikkeling van diverse type innovaties. Van fysieke of digitale producten tot diensten, klantervaringen, platorms en andere oplossingen. Ontdek hoe wij innovatieprojecten faciliteren en realiseren.

GERELATEERDE BLOGS

Hacken voor de rechtsstaat 

Hacken voor de rechtsstaat 

Spring Company is mede-organisator van de Staatscommissie Rechtstaat Hackathon. Janne Vereijken, was als lead...