26 juli 2014

Workshop ABC Matching

Op het congres Cultuur in Beeld 2012 geeft Spring Company samen met BRENDING de workshop ABC-Matching connecting Arts, Business and Consumers.
Door de terugtrekkende hand van de overheid wordt er steeds meer gekeken naar het bedrijfsleven als inkomstenbron. Maar daar is de crisis ook voelbaar. Bedrijven hebben over het algemeen minder sponsorbudget en worden door (culturele) instellingen overspoeld met aanbiedingen van sponsorpakketten die erg veel op elkaar lijken. In deze workshop van Spring Company in samenwerking met BRENDING ontdekken deelnemers wat de culturele sector nog meer te bieden heeft aan het bedrijfsleven en hoe commerciële activiteiten opgezet kunnen worden. Ter inspiratie worden diverse voorbeeldcases van uiteenlopende kunstdisciplines uit binnen- en buitenland gepresenteerd waarin creatief kapitaal is ingezet bij commerciële activiteiten voor het bedrijfsleven. Tevens wordt er een presentatie gegeven van een onderzoek naar de behoefte en vraag naar creativiteit in het bedrijfsleven. Op een praktische manier leert men zelf ideeën te ontwikkelen voor producten of diensten aan bedrijven.

 

STRATEGIE ONTWIKKELEN MET SPRING COMPANY

Spring Company begeleidt directies en strategieteams bij de ontwikkeling van heldere strategieën voor het realiseren van ambities. Weten wat we voor jou kunnen betekenen?  Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Ontdek hoe we met jouw team een strategie maken.

 

MEER LEZEN OVER STRATEGIEONTWIKKELING?

Check de volgende artikelen:

GERELATEERDE BLOGS

Lezing Belastingdienst

Lezing Belastingdienst

Janne Vereijken heeft vorige week een talk gegeven bij het corporate communicatie team van de Belastingdienst. Ze...