Janne Vereijken strategisch adviseur

28 juni 2023

Doelstellingen MKB010>>next ruimschoots behaald

Janne Vereijken (Spring Company) is sinds al vier jaar strategisch adviseur van het programma MKB010>>Next over digitaal, duurzaam en digitaal ondernemen van Gemeente Rotterdam in samenwerking met partners BlueCity (010) , iTanks , InnovationQuarter, VNO-NCW , MKB Rotterdam Rijnmond , IT Campus Rotterdam , Metropoolregio Rotterdam Den Haag , Provincie Zuid-Holland , Hogeschool Rotterdam en Gemeente Rotterdam.

De eerste periode van het programma is afgerond. Op 27 juni was de presentatie van de resultaten en cases van het programma aan wethouder Robert Simons.

De ambitie van het programma is ruimschoots behaald en het programma is positief geëvalueerd. Tegelijkertijd is er nog veel werk aan de winkel in de energietransitie, circulaire economie en digitalisering. Daarom gaat het programma de komende jaren door! Binnenkort vindt een strategische herijking plaats en gaan alle partners met volle energie door.

Visie en strategie ontwikkelen met Spring Company

Spring Company begeleidt directies en strategieteams bij de ontwikkeling van heldere strategieën voor het realiseren van ambities.
Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Lees meer over strategieontwikkeling met Spring Company.

Lees meer over strategie

GERELATEERDE BLOGS

Hacken voor de rechtsstaat 

Hacken voor de rechtsstaat 

Spring Company is mede-organisator van de Staatscommissie Rechtstaat Hackathon. Janne Vereijken, was als lead...