Janne Vereijken Spreker

15 juni 2023

Keynote ‘Innovation = Collaboration’ bij High Tech NL

Janne Vereijken heeft op het 10-jarig jubileum van High Tech NL de opening keynote ‘Innovation = Collaboration’ geven. Haar ervaring is dat techniek zelden de bottleneck is bij innovatie. “Succesvol innoveren hangt vooral af van het menselijk vermogen om anders te kijken, anders te denken, het verleden los te laten, je een nieuwe werkelijkheid voor te stellen en goed samen te werken.”

Tijdens de lezing heeft Janne verschillende inspirerende voorbeelden gedeeld, waaronder het verhaal van Leymah Gbowee, die met haar Women of Liberia Mass Action for Peace door middel van samenwerking vrede bracht in een verscheurd land. Dit bijzondere verhaal geeft inzichten over hoe je openheid en vertrouwen creëert en mensen bij elkaar brengt.

Janne heeft besproken welke economische, technologische en ecologische drivers ervoor zorgen dat bedrijven meer dan ooit innoveren in partnerships en ecosystemen. Aan de hand van diverse cases heeft ze laten zien hoe je om kunt gaan met uitdagingen bij innoveren in multidisciplinaire teams en strategische samenwerking tussen organisaties.

“Onlangs heeft Janne Vereijken een keynote presentatie verzorgt voor ons jubileum event.
Tijdens de voorbereiding toonde Janne zich zeer professioneel en kon zich ook goed inleven in het profiel van het publiek.
Tijdens de uitvoering bleek dat zij het publiek goed wist te boeien met een mix van voorbeelden en wetenschappelijke achtergronden en kreeg zij ook een boeiende dialoog op gang.
Dank je wel Janne voor een boeiende bijdrage aan ons event!”

– W. Endhoven, managing director High Tech NL

Ook een inspirerende spreker over innovatie nodig?

Iemand die dag in dag uit met strategie en innovatie bezig is? Ondernemer, innovator en strateeg Janne Vereijken deelt met passie haar verhaal met uw publiek.

Navigating the new economy

Strategie & innovatiebureau Spring Company maakt organisaties klaar voor de toekomst.

GERELATEERDE BLOGS