Janne Vereijken dagvoorzitter

4 maart 2024

Dagvoorzitter Ondernemen010Live! over ‘Toekomstbestendig Ondernemen’

Op 1 februari nam Janne Vereijken de rol van dagvoorzitter op zich tijdens Ondernemen010Live!, een evenement van gemeente Rotterdam en partners dat geheel in het teken stond van ‘Toekomstbestendig Ondernemen’. Dit thema sluit naadloos aan bij de kern van haar werk: vooruitblikken en anticiperen op trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op de bedrijfswereld.

Het evenement had een indrukwekkende line-up van sprekers, waaronder:
• Wethouder Robert Simons, die zijn visie op een duurzaam ondernemersklimaat in Rotterdam deelde.
• Pieter van Klaveren, voorzitter van MKB Rotterdam Rijnmond, belichtte de maatschappelijke impact van ondernemers.
• Social entrepreneur Laamia Elyounoussi van Schone Zaak inspireerde met haar benadering van impact ondernemen en verantwoord werkgeverschap.
• Marcel Baanen van Bon Bon Catering & Events sprak over het belang van flexibiliteit in het gezicht van nieuwe technologieën, duurzaamheid en tegenslagen, inclusief het verlies van zijn bedrijfspand door brand.
• Veronique Willems, secretaris-generaal van SMEunited, richtte zich op het MKB-vriendelijk maken van digitale en duurzame transities.

Yvonne Ramdin-Trip, Innovatiemanager bij de Gemeente Rotterdam, complimenteerde Janne Vereijken voor haar succesvolle moderatie van het plenaire deel van Ondernemen010Live!

“Janne Vereijken heeft dit jaar met veel succes het plenaire gedeelte van ons mkb-event ondernemen010live! gemodereerd. In de voorbereiding heeft ze het op zich genomen om met de sprekers een goede voorbereiding te doen. Verder heeft ze zelfstandig de sessie helemaal uitgewerkt cf onze wensen en zo uitgevoerd met een goede planning. Knap aan haar is dat ze inhoudelijk zeer goed ingevoerd is en ook goed richting weet te geven aan de sprekers. Zodat de kernboodschap van het event goed overkomt. En dat op een uitermate prettige manier voor ons als opdrachtgever, maar ook voor de sprekers. Kortom, een vakvrouw, ook als dagvoorzitter of moderator”

GERELATEERDE BLOGS