Innovatietraining

Vergroot je innovatiekracht

Innoveren is een vak apart. Het vraagt om de juiste kennis, vaardigheden en mindset. Spring Company vergroot de innovatiekracht van teams en organisaties met workshops, masterclasses en opleidingen. Je leert hoe je innovatie aanpakt, diverse methoden gebruikt en je succes rate vergroot.

Impressed! Dat zijn onze ‘Talent Summit’ talenten van Wolters Kluwer. 25 (internationale) Young Professionals hebben een inspirerende, dynamische Bootcamp Design Thinking gevolgd! Janne Vereijken is in staat om haar enthousiasme en ‘drive’ over te brengen op de deelnemers. Wij kunnen niet wachten op een vervolgsessie!

Ingrid van Houten

Coördinator HR processen bij Wolters Kluwer Nederland B.V.

Innovatietraining aanbod

Design Thinking Workshop

Ervaar de essentie van de Design Thinking in deze rollercoaster workshop van 4 uur.

Design Thinking Masterclass

Maak kennis met de Design Thinking toolbox in deze inspirerende masterclass van 1 dag.

Opleiding Design Thinking

Krijg Design Thinking in de vingers met onze complete opleiding van 6 dagen.

Online Masterclass Design Thinking

Maak kort en krachtig kennis met de Design Thinking toolbox in deze online masterclass met 8 modules.

*Vergelijk onze diverse soorten Design Thinking Training (de bovenstaande workshop, masterclass, opleiding en online masterclass)

Innovatie Opleiding

Doe kennis en ervaring op met alle aspecten van het innovatieproces en diverse innovatiemethoden. Van Design Thinking tot Outcome-driven Innovation, Value Proposition Design en Lean Startup.

Masterclass Marktonderzoek voor Innovatie

Leer effectief onderzoek te doen naar de behoeften van gebruikers en andere stakeholders om de beste producten en diensten te ontwerpen.

Masterclass Innovatie­management

Versnel innovatie door te leren wat nodig is om succesvol te innoveren en als organisatie innovatiever te worden. Van innovatiestrategie, structuur & organisatie, processen, innovatiecompetenties tot de beste cultuur voor innovatie.

Masterclass Innovatief Leiderschap

Leer hoe je als leider innovatie kan stimuleren binnen jouw team en de innovatiekracht van jouw organisatie kan boosten.

Overige innovatie onderwerpen

Heb je training nodig in een ander onderwerp? Neem contact op om de mogelijkheden te besprekenSpring Company stemt trainingen en opleidingen af op de behoeften van de organisatie en de deelnemers. Zo houden we rekening met: 

 • Belangstelling voor bepaalde technieken of aspecten van het innoveren
 • Specifieke organisatie- en leerdoelen
 • Het kennisniveau en de ervaring van de groep
 • De context van de organisatie, branche en sector 
 • Beschikbare tijd en het deelnemersaantal

Het resultaat

Z

Een helder begrip van innovatie en weten wat nodig is om succesvol te innoveren.

Z

Kennis en ervaring met state-of-the-art innovatiemethodieken.

Maak kennis met de ins en outs van uiteenlopende innovatiemethoden en werk met de laatste en beste frameworks die er zijn.

Z

Praktische handvatten die direct toepasbaar zijn.

Waarom klanten met ons werken

Poten in de klei

We praten niet alleen over innovatie, maar zijn er dagelijks mee bezig. We kennen het klappen van de zweep en zijn echte ervaringsdeskundigen.

Maatwerk

Op basis van de context, organisatie- en leerdoelen, zetten we de juiste technieken, handvatten, voorbeeldcases en oefeningen in.

Brede set aan innovatiemethoden

Spring Company past verschillende innovatiemethoden toe. Van Design Thinking tot Outcome-driven Innovation, Value Proposition Design, Lean Startup, Futures Thinking, scenario planning.

  Diverse sectoren en industrieën

  We hebben ervaring in uiteenlopende sectoren. Van commerciële bedrijven tot maatschappelijke organisaties en overheden. Van kleine bedrijven tot corporates. We weten hoe innovatie in verschillende contexten werkt.

  Jarenlange ervaring

  We gaan niet over één nacht ijs. Spring Company werkt bijvoorbeeld al sinds 2014 samen met professor Michael Shanks (Stanford University, Hasso Platner Institute en de gerenommeerde d.school) op het gebied van Design Thinking.

  Voor ons was de Design Thinking Masterclass een schot in de ros. Als urban agency houden we ons bezig met stedelijke uitdagingen. Overbodig te zeggen dat voor die vraagstukken innovatieve antwoorden gevonden moeten worden. Van inclusieve gebiedsontwikkeling tot het creëren van gezondere steden. Janne Vereijken heeft ons in twee dagen meegenomen in wat design thinking behelst, hoe je het praktisch toepast en hoe je het kunt combineren met andere methoden zoals lean-startup. Alsof je in heel korte tijd een hele boekenkast leest. We hebben uitgebreid verkend hoe wij design thinking in ons werk kunnen toepassen aan de hand van een concrete case; een stedelijke uitdaging waar we op dat moment aan werkten. Janne is een autoriteit in haar vakgebied, maakt zaken concreet en denkt echt met je mee. We hebben nu een gedegen basis waarmee we verder kunnen. Een absolute aanrader!

  Rinske Brand

  Founding partner, Brand Urban Agency

  Ons team van productmanagers heeft onlangs de masterclass Marktonderzoek voor Innovatie van Spring Company gevolgd.
  Vooraf hebben we uitgebreid gesproken over onze business en heeft Janne Vereijken met alle productmanagers gesproken om hun behoeften te inventariseren. Hierdoor sloot de inhoud van de masterclass heel goed aan op onze uitdagingen. De masterclass was een goede combinatie van theorie en de behandeling van een case die we zelf hadden aangedragen.
  Onze productmanagers hebben waardevolle kennis, inzichten en praktische adviezen opgedaan om het marktonderzoeksproces te verbeteren. We kijken er met tevredenheid op terug en kunnen de masterclass iedereen aanbevelen die beter wil worden in het achterhalen van klantbehoeften om innovatieve producten te ontwikkelen.

  Marcel Herssevoort

  Marketing Manager, Attema B.V.

  Impressed! Dat zijn onze ‘Talent Summit’ talenten van Wolters Kluwer. 25 (internationale) Young Professionals hebben een inspirerende, dynamische Bootcamp Design Thinking gevolgd! Janne Vereijken is in staat om haar enthousiast en ‘drive’ over te brengen op de deelnemers. Wij kunnen niet wachten op een vervolgsessie!

  Ingrid van Houten

  Coördinator HR processen, Wolters Kluwer Nederland B.V

  Janne is een vakvrouw, bruist van de energie en heeft een aanstekelijk enthousiasme voor innovatie. Ze heeft ons mt tijdens een offside een inspirerende workshop gegeven in Design Thinking. Een aanrader voor ieder bedrijf wat wil innoveren.

  Ilse Overwater

  Rabobank

  LEES MEER

  Nieuws, kennis, inspiratie en projecten

  Design Thinking met Provincie Zuid–Holland 

  Design Thinking met Provincie Zuid–Holland 

  Janne Vereijken heeft het innovatieteam van Provincie Zuid-Holland een serie masterclasses Design Thinking gegeven en het team begeleid bij een innovatieproject. Geheel online, Corona proof!
  Workshop Design Thinking – Wolters Kluwer

  Workshop Design Thinking – Wolters Kluwer

  Spring Company heeft een workshop Design Thinking gegeven op de Talent Summit 2019 van Wolters Kluwer.
  Infrastructure Innovation met Port of Rotterdam

  Infrastructure Innovation met Port of Rotterdam

  Spring Company heeft samen met professor Michael Shanks een Design Thinking Bootcamp gegeven bij Port of ...
  Innovatie Damen Shipyards

  Innovatie Damen Shipyards

  In samenwerking met The Thrive geeft Spring Company het leiderschapsprogramma DLDNext binnen Damen Shipyards. ...
  Design Sprint Nationale Politie

  Design Sprint Nationale Politie

  Spring Company heeft voor de Nationale Politie een Design Sprint georganiseerd en gefaciliteerd. De challenge ging ...
  Design Thinking – Rabobank

  Design Thinking – Rabobank

  Spring Company heeft een Masterclass Design Thinking gegeven aan het managementteam Particulieren van Rabobank ...

  Vergroot de InnovaTiekracht van JOUW ORGANISATIE

  Klaar om de innovatiekracht van jouw team of organisatie te boosten? 

  Neem direct telefonisch contact op via +31657345973
  Of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. We doen ons best om dit binnen 48 uur te doen. We kijken uit naar je bericht!   ANDERE SERVICES DIE WIJ AANBIEDEN

   BEDRIJFSSTRATEGIE

   Spring Company begeleidt directies en strategieteams bij de ontwikkeling van heldere strategieën voor het realiseren van ambities.

   INNOVATIE STRATEGIE

   Spring Company vergroot de ROI van innovatie met steekhoudende innovatiestrategieën, portfolio’s en product & technologie roadmaps.

   INNOVATIE PROJECTEN

   Spring Company begeleidt organisaties bij de ontwikkeling van impactvolle innovaties. Van de fuzzy front-end tot implementatie.