5 december 2017

Goossen Te Pas – Strategie

In samenwerking met KPE begeleidt Spring Company bouwbedrijf Goossen Te Pas bij de ontwikkeling van haar strategie 2023. Van visie, missie, positionering, ambitie & doelstellingen, onderscheidend vermogen tot roadmap met acties.

Goossen Te Pas Bouw is een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in oost en midden Nederland. Het ontwikkelt en realiseert uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreëren. Dat doet Goossen Te Pas voor gemeenten, corporaties en andere opdrachtgevers, al dan niet in samenwerking met partners. Kleinschalig, maar ook veelomvattend en complex. Trajecten waarbij het aankomt op innovatief vermogen en organisatietalent. Goossen Te Pas Bouw is een werkmaatschappij van VolkerWessels. Dit Nederlandse concern verenigt 120 werkmaatschappijen met in totaal circa 12.000 medewerkers in Nederland (circa 16.000 wereldwijd) onder het thema “Samen bouwen aan wonen, werken en mobiliteit”.

 

STRATEGIE ONTWIKKELEN MET SPRING COMPANY

Spring Company begeleidt directies en strategieteams bij de ontwikkeling van heldere strategieën voor het realiseren van ambities. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Ontdek hoe wij een heldere strategie met jouw team maken. 

 

MEER LEZEN OVER STRATEGIEONTWIKKELING?

Check de volgende artikelen:

GERELATEERDE BLOGS

Lezing Belastingdienst

Lezing Belastingdienst

Janne Vereijken heeft vorige week een talk gegeven bij het corporate communicatie team van de Belastingdienst. Ze...