Janne Vereijken Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar nominatie

15 maart 2018

Janne Vereijken genomineerd voor Rotterdamse Zakenvrouw 2018

Janne Vereijken finalist Rotterdamse Zakenvrouw 2018.

Rotterdam, de stad van opgerolde mouwen en hooggehakte powervrouwen. Maar wie zijn dat eigenlijk, die sterke vrouwen aan de top? Van horecamagnaten, marketinggoeroes, kledingontwerpers tot cybersecurityexperts; ondernemers met een enorme passie voor hun vak, die zich niet snel gewonnen geven en steeds weer in het diepe durven te springen. Rotterdam kent er velen. De havenstad is gebouwd door zakenlieden met een enorme wilskracht, zowel zakenmannen als -vrouwen. Laatstgenoemden lijken een beetje in de luwte te blijven.

Het bestuur van Stichting Rotterdamse Zakenvrouw vindt dat er in Rotterdam meer aandacht moet komen voor onderscheidend vrouwelijk ondernemerschap. Daarom organiseert de stichting de jaarlijkse zakenvrouwverkiezing in de Maasstad.

Van de 250 voorgedragen vrouwen in de categorie Zakenvrouw Zonder Personeel zijn er 5 genomineerd. Na de pitches voor de jury op 26 maart zijn er drie ondernemers door naar de finale. Er kan binnenkort gestemd worden op je favoriete kandidaat. De jury neemt het publieksoordeel mee in haar overweging.

Op woensdag 18 april worden de awards uitgereikt in de Burgerzaal van het Stadhuis door Burgemeester Aboutaleb. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via https://www.eventbrite.nl/e/registratie-verkiezing-rotterda… met wachtwoord rz2018a18. Houd rekening met een beperkt aantal plaatsen.

Meer informatie op http://www.rotterdamsezakenvrouw.nl.

GERELATEERDE BLOGS