Janne Vereijken

18 oktober 2016

Keynote TECH & MONEY – Rabobank

 

Op 2 november 2016 geeft Janne Vereijken in samenwerking met Danny Mekic de presentatie TECH & MONEY op het Seminar voor ondernemende leden van de Rabobank in Theater de Nieuwe Kolk in Assen. Dit seminar is onderdeel van de Week van de Coöperatie.

Technologische innovaties zijn bedoeld om ons leven en manier van werken gemakkelijker, efficiënter en duurzamer te maken. Denk aan de smartphone, de connected car, 3D-printing en alle beschikbare apps. De opkomst van het Internet of Things en het gebruik van Big Data bepalen onze toekomst. Het verdienmodel achter deze innovaties is echter niet altijd klip-en-klaar. De vraag van technologische innovaties is nog vaak: hoe gaat mijn product of dienst een inkomstenstroom opleveren zodat we de (investerings)kosten eruit halen en winst boeken? De presentatie TECH & MONEY biedt inzichten en inspiratie voor het ontwerpen van een eigen verdienmodel.

 

OOK EEN INSPIRERENDE SPREKER NODIG?

Ondernemer, innovator en strateeg Janne Vereijken deelt met passie haar verhaal met uw publiek.

 

 NAVIGATING THE NEW ECONOMY

Strategie & innovatiebureau Spring Company maakt organisaties klaar voor de toekomst.

BEDRIJFSSTRATEGIE – We maken organisaties toekomstbestendig met heldere strategieën. Meer lezen.
INNOVATIESTRATEGIE – We vergroten de ROI van innovatie met steekhoudende innovatiestrategieën, portfolio’s en product en technologie roadmaps. Meer lezen
INNOVATIEPROJECTEN – We begeleiden organisaties bij de ontwikkeling van impactvolle innovaties. Meer lezen.
INNOVATIETRAINING – We vergroten de innovatiekracht van teams en organisaties met diverse workshops, masterclasses en opleidingen. Meer lezen.

GERELATEERDE BLOGS

Hacken voor de rechtsstaat 

Hacken voor de rechtsstaat 

Spring Company is mede-organisator van de Staatscommissie Rechtstaat Hackathon. Janne Vereijken, was als lead...