18 november 2016

Masterclass Innovatie door Big Data – New Engineers

Masterclass Innovatie door Big Data –
New Engineers

 

Op 16 november 2016 geeft Janne Vereijken de Masterclass Innovatie door Big Data voor studenten van New Engineers. “New Engineers are ambitious, young engineering students that are in the process of becoming total game changers. During a challenging one year trajectory of working, learning, physical activity, personal development and technical improvement New Engineers will grow to become engineers with substantial added value for the technical sector”

 

De wereld om ons heen verandert razendsnel door technologische, maatschappelijke en economische ontwikkelingen en over big data praten we inmiddels al zo’n 5 jaar. Doordat het steeds beter lukt om al die data te interpreteren en te transformeren naar smart data, worden ze van grote toegevoegde waarde, tenminste als de organisatie in staat is erop te anticiperen.

 

In deze masterclass staan we uitgebreid stil bij de invloed van big data en andere nieuwe ontwikkelingen op organisaties. Aan de hand van de meest innovatieve bedrijven en organisaties krijgen deelnemers voorbeelden hoe deze ontwikkelingen te benutten zijn om de organisatie te versterken, de klant centraal te zetten en ze te gebruiken voor beleid en sturing. En natuurlijk blijft het niet bij voorbeelden. In deze actieve masterclass ontdekken deelnemers welke kansen big data voor hun organisatie biedt.

GERELATEERDE BLOGS