Janne Vereijken Canon

18 november 2016

Keynote: ‘Verandering is de nieuwe standaard’ – Canon

Janne Vereijken geeft een keynote op het event Focus op Inspire van Canon.

Canon volgt de nieuwe ontwikkelingen in de markt als het gaat om klantcommunicatie op de voet en werkt daarvoor nauw samen met partners zoals GMC, ontwikkelaar van GMC Inspire. De technische mogelijkheden van GMC combineert Canon met haar kennis van de Nederlandse markt op het gebied van Customer Communications Management. Haar eigen team van experts heeft uitgebreide kennis van de GMC Inspire-oplossingen. Door de projecten waar zij dagelijks aan werken, verkrijgen zij voortdurend nieuwe inzichten om uw business te optimaliseren.

Keynote: Verandering is de nieuwe standaard

Digitalisering van onze wereld gaat razendsnel. Het is voor veel organisaties een uitdaging om op nieuwe ontwikkelingen in te spelen en te anticiperen. Maar het is hard nodig om continu te blijven vernieuwen. Verandering is namelijk de nieuwe standaard. De tijd dat innovatie aan R&D-afdelingen werd overgelaten ligt achter ons. Van steeds meer mensen in de organisatie wordt gevraagd om te vernieuwen. In haar presentatie geeft Janne Vereijken praktische tips over wat jij kunt doen om innovatie in jouw organisatie te versnellen.

OOK EEN INSPIRERENDE SPREKER NODIG?

Ondernemer, innovator en strateeg Janne Vereijken deelt met passie haar verhaal met uw publiek.

 NAVIGATING THE NEW ECONOMY

Strategie & innovatiebureau Spring Company maakt organisaties klaar voor de toekomst.

BEDRIJFSSTRATEGIE – We maken organisaties toekomstbestendig met heldere strategieën. Meer lezen.
INNOVATIESTRATEGIE – We vergroten de ROI van innovatie met steekhoudende innovatiestrategieën, portfolio’s en product en technologie roadmaps. Meer lezen
INNOVATIEPROJECTEN – We begeleiden organisaties bij de ontwikkeling van impactvolle innovaties. Meer lezen.
INNOVATIETRAINING – We vergroten de innovatiekracht van teams en organisaties met diverse workshops, masterclasses en opleidingen. Meer lezen.

GERELATEERDE BLOGS