Spreker Janne Vereijken Human Centered Innovation The War On Talent.jpg

19 november 2022

Keynote ‘Human-centered Innovation & War On Talent’ voor IT leaders

Hoe vind je creatieve oplossingen om het juiste talent aan te trekken en te behouden voor je organisatie? Hoe zorg je ervoor dat je gerichte inspanningen doet in plaats van lukraak vacatures de wereld in slingeren en hopen op een succesvolle match? De vragen stonden centraal in de keynote ‘Human-centered Innovation & War On Talent’ van Janne Vereijken voor IT-leaders aangesloten bij Executives’ Global Network (EGN Group)

Wat hebben deze vragen met het strategie en innovatiewerk van Spring Company te maken? ‘The war on talent’ is een complexe uitdaging en elk bedrijf moet er op zijn eigen manier mee dealen. Er zijn geen pasklare oplossingen. Een succesvolle aanpak draait om goede analyse van je uitdagingen en vraagstukken, je oprecht verdiepen in doelgroepen, vooronderstellingen en heilige huisjes loslaten en experimenteren. En dat is nou net waar we ons mee bezig houden.

In deze keynote heeft Janne Vereijken verteld hoe je de principes van human-centered innovation toepast op verschillende aspecten van de war on talent. Denk aan diverse uitdagingen binnen de employee life cycle zoals het werven van talent, aantrekkelijk werkgeverschap, diversiteit, onboarding, interne mobiliteit of exits. In de break-outs hebben we inzichten en ervaringen binnen de verschillende aanwezige bedrijven uitgewisseld.

Dank aan Vattenfall voor het hosten van deze sessie.

Comments op LinkedIN post over de lezing

Ook een inspirerende spreker over innovatie nodig?

Iemand die dag in dag uit met strategie en innovatie bezig is? Ondernemer, innovator en strateeg Janne Vereijken deelt met passie haar verhaal met uw publiek.

Navigating the new economy

Strategie & innovatiebureau Spring Company maakt organisaties klaar voor de toekomst.

  • BEDRIJFSSTRATEGIE – We maken organisaties toekomstbestendig met heldere strategieën. Ontdek hoe
  • INNOVATIESTRATEGIE – We vergroten de ROI van innovatie met steekhoudende innovatiestrategieën, portfolio’s en product en technologie roadmaps. Ontdek hoe.
  • INNOVATIEPROJECTEN – We begeleiden organisaties bij de ontwikkeling van impactvolle innovaties. Ontdek hoe.
  • INNOVATIETRAINING – We vergroten de innovatiekracht van teams en organisaties met diverse workshops, masterclasses en opleidingen. Ontdek hoe.

GERELATEERDE BLOGS

Hacken voor de rechtsstaat 

Hacken voor de rechtsstaat 

Spring Company is mede-organisator van de Staatscommissie Rechtstaat Hackathon. Janne Vereijken, was als lead...