Janne Vereijken keynote speaker Recruitment Tech Event

28 september 2020

Keynote Speaker op Recruitment Tech Event

 

Strategie en innovatie expert Janne Vereijken opent de 6e editie van het Recruitment Tech Event (RTE20) met haar keynote over innovatie. Geheel in het thema van RTE20, Let’s Innovate!, zal zij de zaal en het online publiek inspireren, vragen beantwoorden en praktische adviezen geven.

 

Zakenvrouw van het Jaar

Janne Vereijken is founder van Spring Company waarmee zij organisaties begeleidt bij de ontwikkeling van nieuwe strategieën en innovaties. Daarnaast vergroot zij de innovatiekracht van teams en organisaties. Ze studeerde Bedrijfskunde met een Master Strategie en Algemene Cultuurwetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Haar inhoudelijke kennis en creatief vermogen zijn een ideale combinatie gebleken voor innoveren op hoog niveau. Dat is niet onopgemerkt gebleven: ze is uitgeroepen tot Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2018. Ze maakte indruk op de jury door haar lef, doorzettingsvermogen en het op zo’n jonge leeftijd neerzetten van een bedrijf met expertstatus.

 

Keynote Lets innovate!

Over ondernemen en innoveren in Corona tijd én daarna! Hoe houd je innovatie na COVID-19 vast en voorkom je dat je in het oude vervalt? En hoe je zorg je ervoor dat innovatie niet bij verbeteren blijft, maar dat je met je (recruitment)team of bedrijf echt vernieuwt en kansen benut?

Komende weken wordt meer van het programma van het Recruitment Tech Event bekendgemaakt.

 

Tot 1 oktober early bird

Tot 16 september meld je je nog aan tegen early bird-tarief met liefst €50,- korting, dus wees er snel bij! Je kan kiezen uit online tickets en offline tickets. Daarnaast zijn er 25 VIP-tickets, deze personen ontvangen lunch en een borrel thuis om optimaal van het Recruitment Tech Event 2020 te kunnen genieten.

 

 

Ook een inspirerende spreker over innovatie nodig?

Check de keynotes van Janne Vereijken 

GERELATEERDE BLOGS

Hacken voor de rechtsstaat 

Hacken voor de rechtsstaat 

Spring Company is mede-organisator van de Staatscommissie Rechtstaat Hackathon. Janne Vereijken, was als lead...