5 juli 2016

Strategie IOB

 

IOB is een onafhankelijk ingenieursbureau met 100 medewerkers, dat bijdraagt aan de bebouwde omgeving van morgen. Hierbij is geen opdrachtgever te groot, en geen project te klein. Met vakmanschap, enthousiasme en duidelijkheid levert IOB hoogwaardige technische kennis. IOB wil zo een toonaangevend ingenieursbureau in heel Nederland zijn.

De disciplines die zij, zowel separaat als gecombineerd, aanbieden zijn: beheer & onderhoud, bouwfysica, bouwkostenadvies, bouwmanagement & vaktechnisch toezicht, bouwplantoetsing, bouwtechniek, brandveiligheid, constructietechniek en installatietechniek.

IOB kijkt vooruit om ook in de toekomst de juiste toegevoegde waarde en hoge kwaliteit te blijven bieden aan haar klanten. Spring Company is facilitator van dit strategieproces.

 

STRATEGIE ONTWIKKELEN MET SPRING COMPANY

Spring Company begeleidt directies en strategieteams bij de ontwikkeling van heldere strategieën voor het realiseren van ambities. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Lees meer over het ontwikkelen van een bedrijfsstrategie met Spring Company

 

MEER LEZEN OVER STRATEGIEONTWIKKELING?

Check de volgende artikelen:

 

GERELATEERDE BLOGS

Lezing Belastingdienst

Lezing Belastingdienst

Janne Vereijken heeft vorige week een talk gegeven bij het corporate communicatie team van de Belastingdienst. Ze...