25 april 2017

Artex – Innovatie

Artex – Innovatie

 

Artex maakt deel uit van de beursgenoteerde multinational Hunter Douglas, toonaangevend bedrijf in de interieurbranche. Haar producten zijn te vinden bij de betere woninginrichters, gordijnspeciaalzaken, woondecoratiewinkels, meubelzaken, verf- en behangspeciaalzaken, interieur- architecten en bekende meubelfabrikanten. Artex loopt voorop op het gebied van ontwikkeling, productie, collectioneren en marketing van innovatieve en hoogwaardige stoffen. Artex vermarkt gordijnstoffen en meubelstoffen van de merken De Ploeg, Kendix, Artelux, Your Edition en ADO.
Bovendien vervaardigt Artex textielproducten voor Hunter Douglas bedrijven. Voor onze moedermaatschappij is ze hoofdleverancier van textiel voor zonweringsproducten: rolgordijn, verticale lamellen, vouwgordijn en plissé-stof.

Hunter Douglas is wereld marktleider in raambekledingsproducten en een belangrijke fabrikant van architectuurproducten. Hunter Douglas heeft meer dan 169 bedrijven, met 68 fabrieken en 101 assemblagebedrijven. Wereldwijd zijn meer dan 17.000 medewerkers werkzaam bij Hunter Douglas.

Om haar positie in de markt ook in de toekomst te behouden, vindt Artex innovatie belangrijk. Continu investeren in het innovatief vermogen van de organisatie is hierbij onontbeerlijk. Spring Company heeft Artex hierbij in een aantal innovatiesessies ondersteund.

GERELATEERDE BLOGS