Janne Vereijken jurylid bij Innovatiechallenge Strukton Worksphere

28 september 2021

Janne Vereijken coach en jurylid bij Innovatiechallenge Strukton Worksphere

Janne Vereijken (Spring Company) was coach en jurylid van de Innovatiechallenge van Strukton Worksphere. Als coach heeft zij teams begeleid bij de ontwikkeling van hun concepten en hun pitches.

“Innoveren gaat niet alleen over het ontwikkelen goede ideeën. Om een innovatie verder te brengen, heb je de goedkeuring, medewerking of middelen van collega’s of investeerders nodig. Om draagvlak voor een innovatie te creëren, moet je hen laten inzien dat de problemen die je wilt oplossen relevant en de moeite waard zijn. Bovendien moet je ze overtuigen van de potentie van jouw oplossing. Daarom zijn communicatie en het goed kunnen pitchen ontzettend belangrijk bij innovatie” aldus Janne Vereijken.

In de finale heeft Janne als jurylid de innovaties beoordeeld.

“Het was ontzettend leuk om mijn bijdrage te leveren als coach en jurylid. De teams zijn tot diverse ideeën gekomen die betrekking hadden op digitalisering, datagebruik, de energietransitie en circulariteit. Zowel voor bestaande als nieuwe gebouwen. Het zijn waardevolle ideeën voor Strukton Worksphere en haar klanten!” – Janne Vereijken

Bekijk de onderstaande video voor een impressie.

 

Innoveren met Spring Company

Spring Company begeleidt organisaties bij de ontwikkeling van diverse type innovaties. Van fysieke of digitale producten tot diensten, klantervaringen, platforms en andere oplossingen. Ontdek hoe wij innovatieprojecten faciliteren en realiseren.

GERELATEERDE BLOGS