Design Thinking masterclass bij Deal

17 november 2022

Masterclass Design Thinking voor Dela

Spring Company heeft het Internal Audit team van Dela een masterclass Design Thinking gegeven.

Design Thinking biedt handvatten om tot superieure oplossingen te komen, de risico’s en kosten van innovatie te beheersen en om draagvlak voor nieuwe oplossingen te creëren.

De masterclass ging om de kracht van Design Thinking en met welke technieken je vormgeeft aan het ontwerpproces. Maar vooral ook hoe je het toepast als je een interne dienst levert.

“Wij zijn een innovatief Internal Audit team en zoeken continu naar manieren om onze werkwijze te verbeteren. Janne heeft hieraan bijgedragen met haar Masterclass Design Thinking. Tijdens deze dag heeft Janne ons meegenomen in de theorie én de praktijk, en heeft ze ons nieuwe tools in handen gegeven om ons auditproces nog verder te verbeteren. Janne bruist van enthousiasme en heeft ontzettend veel kennis van haar vakgebied. Voorafgaand aan de Masterclass hebben we het uitgebreid gehad over onze doelstellingen en het programma van de Masterclass is hier perfect op aangepast. Ik kan de Masterclass aanraden aan teams die de wens hebben om hun werkwijze te innoveren op een manier waarop de gebruiker centraal gesteld wordt. Ook voor teams die niet direct een product ontwikkelen, is de kennis en ervaring van Janne van grote toegevoegde waarde om de vertaalslag van de theorie naar de praktijk te helpen maken”

Sebastiaan Nijland, Senior Auditor, Dela

Leer de ins & outs van Design Thinking

Wil je ook Design Thinking in de vingers krijgen? Spring Company biedt:

*Vergelijk bovenstaande Design Thinking trainingen 

GERELATEERDE BLOGS