Janne Vereijken MIVB

17 juni 2019

Keynote Boosting Innovation – MIVB

 

Janne Vereijken heeft op 14 juni een keynote gegeven voor de top 50 leiders van MIVB. De Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer te Brussel is verantwoordelijk voor de uitbating van het openbaar vervoer in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

 

De lezing ging over hoe innovaties in de mobiliteit op het gebied van MAAS (Mobility As A Service), digitalisering, artificial intelligence, autonomous vehicles en duurzaamheid te realiseren. Topics die hierbij aan bod kwamen waren moonshot thinking, design thinking, human centered innovation, rapid prototyping, company vision, company culture en generation Y.

 

Op zoek naar een inspirerende spreker over innovatie?

Iemand die dag in dag uit met strategie en innovatie bezig is? Ondernemer, innovator en strateeg Janne Vereijken deelt met passie haar verhaal met uw publiek.

 

 

Navigating the new economy

Strategie & innovatiebureau Spring Company maakt organisaties klaar voor de toekomst.

BEDRIJFSSTRATEGIE – We maken organisaties toekomstbestendig met heldere strategieën. Ontdek hoe
INNOVATIESTRATEGIE – We vergroten de ROI van innovatie met steekhoudende innovatiestrategieën, portfolio’s en product en technologie roadmaps. Ontdek hoe.
INNOVATIEPROJECTEN – We begeleiden organisaties bij de ontwikkeling van impactvolle innovaties. Ontdek hoe.
INNOVATIETRAINING – We vergroten de innovatiekracht van teams en organisaties met diverse workshops, masterclasses en opleidingen. Ontdek hoe.

GERELATEERDE BLOGS