Janne Vereijken CCV

10 december 2018

Keynote ‘Business Model Innovatie; van tekentafel naar praktijk’

Op 6 september heeft Janne Vereijken een keynote gegeven op het 60jarig jubileum event van CCV. Het thema van het event was strategische innovatie.

Brainstormen over nieuwe business modellen is mooie eerste stap. Maar dan? Hoe breng je business model innovatie in de praktijk? Hoe ga je om met de onzekerheid en complexiteit van business model innovatie? Welke barrières kom je tegen en wat kun je hier aan doen? Start-ups hebben het relatief gemakkelijk. Zij hebben geen last van een legacy. Maar als gevestigde organisatie moet je dealen met je bestaande assets, processen en cultuur. Hoe vernieuw je dan je business model?

Janne Vereijken (Spring Company) geeft heldere inzichten voor deze lastige vraagstukken. Ze presenteert praktische aanbevelingen en inspirerende voorbeelden om business model innovatie in praktijk succesvol vorm te geven.

 

OOK EEN INSPIRERENDE SPREKER NODIG?

Ondernemer, innovator en strateeg Janne Vereijken deelt met passie haar verhaal met uw publiek.

 

 NAVIGATING THE NEW ECONOMY

Strategie & innovatiebureau Spring Company maakt organisaties klaar voor de toekomst.

BEDRIJFSSTRATEGIE – We maken organisaties toekomstbestendig met heldere strategieën. Lees meer.
INNOVATIESTRATEGIE – We vergroten de ROI van innovatie met steekhoudende innovatiestrategieën, portfolio’s en product en technologie roadmaps. Lees meer.
INNOVATIEPROJECTEN – We begeleiden organisaties bij de ontwikkeling van impactvolle innovaties. Lees meer.
INNOVATIETRAINING – We vergroten de innovatiekracht van teams en organisaties met diverse workshops, masterclasses en opleidingen. Lees meer.

Interesse in een inspirerende keynote voor jouw event? Lees meer over de lezingen van Janne Vereijken

GERELATEERDE BLOGS