3 juli 2015

TVM verzekeringen – Innovatie

Spring Company begeleidt TVM verzekeringen bij de ontwikkeling van een innovatiestrategie- en roadmap en het innovatie programma ‘TVM Innoveert’.

 

Over TVM

 

TVM biedt verzekeringsoplossingen voor transport over de weg, transport over het water en de automotive branche. TVM verzekeringen is in 1962 opgericht door een aantal vervoerders. De verzekerden zijn eigenlijk aandeelhouders. Aan hen legt TVM verantwoording af. De coöperatie TVM heeft geen winstoogmerk. TVM kiest voor een coöperatieve organisatievorm. Zo kunnen de verzekerden van TVM met lidmaatschap een actieve en betrokken rol kunnen spelen in het bepalen van het beleid van de TVM groep. Voorop staat het belang van verzekerden in hun branche.

 

Innovatiestrategie, innovatieroadmap en TVM innovatie programma

 

Spring Company levert TVM verzekeringen advies, training en begeleiding op het gebied van innovatie. Zo is er begeleid bij de ontwikkeling van een innovatiestrategie- en roadmap voor de organisatie. Daarnaast heeft Spring Company het programma TVM Innoveert gecreëerd. Doel van dit programma het vergroten van de innovatiekracht van TVM verzekeringen. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. Er zijn wake-up call sessies in alle gelederen van de organisatie georganiseerd. Dit zijn trend- en innovatiesessies met als doel om in de organisatie meer bewustzijn voor de noodzaak van innovatie te creëren. Daarnaast krijgen medewerkers van verschillende afdelingen een Innovatie Opleiding waarbij ze meteen aan de slag gaan met het ontwikkelen van nieuwe product-marktcombinaties. Voor de directie, raad van bestuur en het management worden aparte masterclasses en trainingen Innovatief Leiderschap georganiseerd. In periodieke innovatiebijeenkomsten voor de gehele organisatie worden kennis en informatie over laatste trends & ontwikkelingen en innovatieprojecten van TVM gedeeld.

 

Reacties deelnemers innovatieprogramma

 

“Van Janne Vereijken heb ik tijdens de innovatieopleiding veel mogen leren. Ze is iemand die met enthousiasme en veel creativiteit je weet te inspireren en nog belangrijker aan het denken weet te zetten. Zeker op de momenten dat je vast lijkt te lopen komt Janne met nieuwe invalshoeken. Door de opleiding van Janne heb ik weer anders leren kijken en mijn eigen creativiteit nog meer weten te ontwikkelen! Ze is een krachtige en sprankelende persoonlijkheid! – Marleen de Boer, TVM verzekeringen

‪”Janne Vereijken groep deelnemers innovatieprogrammabrengt positiviteit en energie met zich mee. Ik heb met veel plezier een innovatie opleiding van haar gevolgd. Ze zorgt ervoor dat je de materie op een leuke manier leert begrijpen en toepassen. Het is een mooie combinatie van praktijk en theorie. Daarnaast beantwoordt ze vragen ontzettend scherp en denkt ze graag met je mee. En mocht je even het gevoel hebben niet verder te komen dan weet ze je weer te voorzien van nieuwe inzichten en ideeën. ‪Kortom, ik ben enthousiast en kan haar (opleiding) aanraden!!” – Ard Meijerink, TVM verzekeringen

 

GERELATEERDE BLOGS