25 juli 2014

The Innovation Circle – Bovemij

Spring Company werkt op dit moment aan The Innovation Circle – Bovemij.
 The Innovation Circle is een project van Spring Company in samenwerking met collega-ondernemers van The Smart Value Group. Onder het label InnovatieVitamine brengen we organisaties verder op het gebied van innovatie.
Bij verzekeraar Bovemij is de eerste enthousiaste groep deelnemers gestart binnen The Innovation Circle. The Innovation Circle fungeert als development programme voor managers en professionals én als business innovatieafdeling binnen Bovemij. Het is een programma waarin deelnemers leren hoe te innoveren en tegelijkertijd nieuwe business cases ontwikkelen.

Onderwerpen die centraal staan binnen The Innovation Circle: trends en ontwikkelingen binnen en buiten de verzekeringsbranche, nieuwe media, gedragswetenschap, business modellen, creativiteit en alle aspecten van het innovatieproces.

Deelnemers werken gedurende vijf maanden aan nieuwe business case die worden gepitched aan de directie van de Bovemij Groep. Nieuwe groepen deelnemers volgen totdat minimaal 20% van de organisatie het programma heeft doorlopen. The Innovation Circle – Bovemij blijft vervolgens dienen als innovatie hotspot binnen de organisatie.

Wilt u meer weten, neem contact op.

GERELATEERDE BLOGS