NEN INK Janne Vereijken Frans Nauta

20 november 2019

Excellent Ondernemen in de 21-ste Eeuw

Janne Vereijken geeft op 28 november een lezing op het NEN-INK event ‘Excellent ondernemen in de 21-ste eeuw’

NEN-INK:
“Wat leren we van innovatieprojecten? Hoe geef je innovatie vorm in je organisatie?
‘In het bedrijfsleven wordt innovatie steeds meer als een must gezien. Maar voor veel organisaties is het lastig om hier handen en voeten aan te geven. Hoe organiseer jen stimuleer je innovatie? Hoe creëer je de juiste randvoorwaarden en cultuur?’

Aan de hand van een overzichtelijke visual geeft zij sprekende praktijkvoorbeelden op het gebied van innovatie en organisatieverandering. Zij belicht de praktische kant. Geen hocus pocus en uiteenzetting van doemscenario’s op een duizelingwekkende trendwatching manier. Maar een energieke keynote die u handreikingen geeft om uw eigen rol te nemen.

Janne Vereijken is oprichter en eigenaar van Spring Company. Ze heeft jarenlange ervaring in het boosten van de innovatiekracht van organisaties. Dat is niet onopgemerkt gebleven: ze is uitgeroepen tot Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2018. Ze maakte indruk op de jury door haar lef, doorzettingsvermogen en het op zo’n jonge leeftijd neerzetten van een bedrijf met expertstatus. Meld je aan voor het event.”

Kom meer te weten over de diensten van Spring Company op het gebied van:

 

GERELATEERDE BLOGS