flexibele organisaties

20 november 2019

Hoe om te gaan met disruptie? – keynote

 

Janne Vereijken heeft de keynote ‘Hoe om te gaan met disruptie’ gegeven bij de Presidents’ Table van Canon.

In de keynote ging Janne Vereijken in op trends, ontwikkelingen en innovaties die een ontwrichtende werking hebben. Ze vertelde wat de mogelijke strategische reacties op disruptie van bestaande bedrijven kunnen zijn. Van adopteren, focussen op bestaande technologie en waarde, wait & see tot aanvallen met andere toegevoegde waarde(n). Janne Vereijken gaf adviezen hoe bedrijven op proactieve wijze kunnen reageren op disruptie en wat hierbij de rol van leiders is. Aan bod kwamen aspecten als strategische sensitiviteit, het uitvoeren van experimenten, organisatie flexibiliteit, het transformeren van businessmodellen, het simultaan hanteren van verschillende businessmodellen, het organiseren van strategische innovatie, het creëren van draagvlak voor strategische innovatie en het scheppen van een cultuur voor innovatie.

Strategie ontwikkelen met Spring Company

Spring Company maakt organisaties toekomstbestendig met heldere strategieën: missies met purpose, moonshot ambities, sterke positioneringen en baanbrekende businessmodellen. Ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Innoveren met Spring Company

Spring Company begeleidt organisaties bij de ontwikkeling van impactvolle innovaties. Lees meer over het faciliteren en realiseren van innovatieprojecten met Spring Company.

Op zoek naar een inspirerende spreker over innovatie?

Ondernemer, innovator en strateeg Janne Vereijken deelt met passie haar verhaal met uw publiek.

Meer lezen over strategieontwikkeling?

Check de volgende artikelen:

GERELATEERDE BLOGS