10 december 2018

IMW Breda – Toekomstbestendig organisatiemodel

IMW Breda is er voor de kwetsbare minderheid van mensen in de samenleving die er niet in slaagt hun problemen zelfstandig op te lossen. Mensen die voor hulp of bescherming niet kunnen terugvallen op zichzelf of hun directe omgeving. Of het nu gaat om schulden, eenzaamheid, spanningen in het gezin of problemen met instanties, soms kan alleen professionele ondersteuning een uitweg bieden. In de regio Breda biedt IMW die ondersteuning.

Spring Company heeft IMW Breda begeleid bij het ontwerpen van een toekomstbestendig organisatiemodel, waarbij alle werkzame professionals en samenwerkingspartners de doelgroep optimaal kunnen ondersteunen.

 

 

Visie en strategie ontwikkelen met Spring Company

Samen met jouw team werken we aan de verschillende elementen van een bedrijfsstrategie. Spring Company faciliteert én denkt mee. We weerhouden je team ervan om voor het oude vertrouwde en voor de hand liggende te kiezen. En gebruiken onze brede ervaring met verschillende industrieën voor het beste resultaat. Ontdek hoe we een heldere strategie met jouw team maken.

Lees meer over strategie

GERELATEERDE BLOGS