Case: MKB010>>Next, digitaal, duurzaam en circulair ondernemen

Over dit project

Case: MKB010>>Next, digitaal, duurzaam en circulair ondernemen in het MKB.

 

In opdracht van Gemeente Rotterdam is Spring Company strategisch adviseur voor MKB010>>Next. Dit programma stimuleert het brede Rotterdamse MKB op het gebied van digitalisering, duurzaam en circulair ondernemen. Hierbij wordt samengewerkt met lokale en regionale partners. Zoals MKB Rotterdam, VNO-NCW Rotterdam, Rabobank Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, InnovationQuarter, Provincie Zuid Holland, BlueCity en MVO Nederland.

 

Rotterdams MKB en de nieuwe economie: schoner, slimmer, sneller

 

Digitaal, duurzaam en circulair ondernemen is de toekomst. Niet alleen de wet- en regelgeving legt de lat steeds hoger. Ook klanten en afnemers stellen steeds hogere eisen. Het moet schoner, slimmer, sneller. Afwachten of stilzitten is geen optie. Want dat doet de concurrentie ook niet. Nu in actie komen en innoveren levert aantrekkelijke kansen en blijvende concurrentievoordelen op. Ondernemingen worden veerkrachtiger door tijd en middelen te investeren in deze ontwikkelingen.

 

Aan de slag

 

Het programma MKB010Next inspireert, informeert en stimuleert MKB’ers om digitaal, duurzaam en circulair te ondernemen. Samen met partners zorgen we dat aanwezige kennis, middelen en netwerken zo laagdrempelig mogelijk worden aangeboden. Dit doen we bijvoorbeeld door een e-learning over online marketing voor een aantrekkelijke prijs , digitaliseringvouchers, de campagne Ook Jouw Zaak, maar ook CIRCO-tracks circulair ondernemen voor de bouw, de installatiebranche en de horeca.

Rol Spring Company

 

Spring Company is betrokken bij de ontwikkeling van het programma, de samenwerking met community partners en de ontwikkeling van instrumenten om het Rotterdams MKB te stimuleren.

 

Wilt u meer weten over strategie ontwikkeling of begeleiding daarbij? Neem contact op

Categorie
Nieuws, Projecten