18 november 2016

Trend & Innovatiesessie – “TVM Next Generation”

Op 23 november geeft Spring Company i.s.m. Wim van Rooijen een Trend & Innovatiesessie voor TVM Next Generation. TVM Next Generation zijn ambitieuze jonge ondernemers en professionals in de transport en logistiek en klant van TVM verzekeringen.
In de Trend & Innovatiesessie krijgen deelnemers een update over de laatste trends & technologieën en handvatten voor innovatie en de toepassing van nieuwe technologieën in hun eigen business. Na deze presentatie gaan deelnemers met elkaar en met facilitators en experts Janne Vereijken en Wim van Rooijen de dialoog aan. Onderwerpen van gesprek zijn: welke technologieën hebben de meeste impact op de transport en logistiek? Wat zijn de kansen en bedreigingen? Op welke manier zijn de ondernemers bezig met trends, nieuwe technologieën en innovatie? Welke uitdagingen komen ze hierin tegen en hoe kun je hier het beste mee omgaan?

 

  •  

Visie en strategie ontwikkelen met Spring Company

Spring Company begeleidt directies en strategieteams bij de ontwikkeling van heldere strategieën voor het realiseren van ambities.
Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Ontdek hoe wij een helderde strategie met je maken.

Innoveren met Spring Company

Spring Company begeleidt organisaties bij de ontwikkeling van diverse type innovaties. Van fysieke of digitale producten tot diensten, klantervaringen, platorms en andere oplossingen. Ontdek hoe wij innovatieprojecten faciliteren en realiseren.

Op zoek naar een inspirerende spreker over innovatie?

Ondernemer, innovator en strateeg Janne Vereijken deelt met passie haar verhaal met uw publiek.

Lees meer over strategie

GERELATEERDE BLOGS