Workshop ‘Meer inzicht, meer inkomsten’ op CultuurInBeeld2013

In opdracht van het Ministerie van OCW verzorgt Spring Company in samenwerking met Panteia de workshop ‘Meer inzicht, meer inkomsten’ op de jaarlijkse conferentie Cultuur In Beeld. De conferentie vindt plaats op 25 november in de Fabrique in Utrecht. De workshop is bedoeld voor alle culturele disciplines en wordt verzorgd door Natasha Stroeker (Panteia) en Janne Vereijken (Spring Company).
Omschrijving:

In deze workshop moet u gelijk aan de slag: het maken van de ondernemerschapstest! Een kort onderzoek laat zien in hoeverre uw organisatie in staat is om kansen te zien en deze te benutten. Ter vergelijking worden de resultaten van een door Panteia uitgevoerd onderzoek in de erfgoedsector gepresenteerd. Een belangrijk aspect van ondernemerschap is innovatief vermogen. In welke mate ontwikkelt uw organisatie nieuwe producten en diensten en gaat u nieuwe uitdagingen aan? In deze interactieve workshop krijgt u praktische handvatten om te innoveren door middel van klantinzicht, zodat u beter in kunt spelen op de wensen van bestaande en nieuwe doelgroepen. Tot welke culturele discipline u ook behoort: deze workshop is voor iedereen interessant. Het geeft inzicht in de mate van uw ondernemerschap, de behoeften van uw bezoekers en nieuwe innovatietechnieken.

 

Visie en strategie ontwikkelen met Spring Company

Spring Company maakt organisaties toekomstbestendig met heldere strategieën: missies met purpose, moonshot ambities, sterke positioneringen en baanbrekende businessmodellen. 
Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Ontdek hoe we met jouw team een strategie maken.

Lees meer over strategie

GERELATEERDE BLOGS