24 juli 2014

Visie en strategie Jong Ondernemen

Jong Ondernemen is een stichting die het mogelijk maakt dat jongeren tijdens hun opleiding gaan ondernemen. Jong Ondernemen vindt dat je ondernemerschap niet (alleen) in theorie kunt leren, maar het vooral moet DOEN. De stichting streeft een substantiële bijdrage na voor een betere economische toekomst van Nederland. Deze toekomst valt of staat met de mate van ondernemerschap van de jongeren van nu.
Spring Company begeleidt Jong Ondernemen bij de ontwikkeling en implementatie van een nieuwe visie en strategie om nieuwe ambitieuze doelen te realiseren.

“Janne is een professional die organisaties verder brengt. Met oog voor de menselijke maat. Tijdens haar werksessies is ze op de achtergrond en geeft de deelnemers alle ruimte om zelf na te denken over probleemstellingen en oplossingen. Ze kan scherp reflecteren en neemt daar de tijd voor maar ook zorgt ze ervoor dat de doelstellingen van een sessie ook bereikt worden. Bovendien is Janne een leuk en inspirerend mens, vrolijk en optimistisch. Een powerlady, vasthoudend en communicatief. Werken met Janne betekent dat je vragen
krijgt. Vragen die dieper gaan dan je misschien verwacht. Ze pakt door omdat ze tot de kern wil komen; wat zit er achter je woorden. Dan vormt ze zich een mening en zal deze ook delen met je. Als je iemand zoekt die je organisatie helpt te ontwikkelen en je leert te focussen op strategie en uitvoering, moet je Janne hebben”

Arko Veefkind, directeur Jong Ondernemen

Lees meer over strategie

Zet koers in de nieuwe economie

Spring Company maakt organisaties toekomstbestendig met heldere strategieën. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Lees meer over strategieontwikkeling met Spring Company.

GERELATEERDE BLOGS